Primul pas în IT?

Nu a fost niciodată mai simplu să găsești răspuns la întrebarea “De unde să încep?”. Știm că nu este ușor să-ți setezi obiectivele și traseul de învățare, mai ales dacă nu ai interacționat până acum cu lumea tehnică.

Scopul cursului de introducere în IT este de a te ajuta să înțelegi mai bine domeniul, vei scrie primele linii de cod și vei testa cum funcționează acestea, iar în același timp vei înțelege ce înseamnă un produs software și cum lucrează specialiștii din domeniu.

Acest curs este modularizat în workshop-uri tematice - practice, iar întregul programul de pregătire este disponibil în format online - înregistrat. Poți începe acest curs chiar acum!

Știi deja ce vrei să înveți?

Peste 8000 de cursanți au ales ca IT School să le fie partener educațional în procesul de reconversie profesională către domeniul IT, iar în baza expertizei și a feedback-ului primit din partea absolvenților, am identificat principalele nevoi ale viitorilor specialiști IT: orientarea lor către joburile potrivite și suport relevant cu privire la cariera în tech.

Dacă îți surâde mediul de învățare IT School și ești decis că acum este momentul potrivit să faci o schimbare pe plan profesional, haide să facem împreună primii pași spre viitoarea ta carieră în IT.

Cele mai populare cursuri: