Termeni și condiții

Platforma Juniors.ro face parte din grupul IT School Romania. (www.itschool.ro)

Termeni si Conditii

Va invitam sa regasiti in aceasta Sectiune, termenii si conditiile cu privire la utilizarea site-ului ce se adreseaza vizitatorilor/ utilizatorilor, reguli si conditii in privinta carora vizitatorii/ utilizatorii siau exprimat acordul si luarea la cunostinta in momentul accesarii si utilizarii site-ului Juniors.ro. Sectiunea ‘Termeni si Conditii’ a fost elaborata pentru a indeplinii reglementarile legale din Romania, dar si actualele modificari legislative, respectiv Regulamentul General de Protectie a Datelor.

In intelesul Termenilor si Conditiilor:
• "Site" inseamna in continuare Juniors.ro sau paginile de destinatie in care utilizatorii ajung accesand ofertele prezentate;
• “Aplicatie" inseamna in continuare siteul “Juniors.ro”
• "Serviciul" inseamna orice serviciu oferit in website si/sau orice modul sau componenta a acestuia; Serviciile principale sunt informatiile despre joburile cu specific IT.
• "Utilizatorul" inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza site-ul, care se autentifica in aplicatie sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.

1. Informatii generale

Site-ul “Juniors.ro” este administrat de SC CERTIPRIME SRL, persoana juridica romana, cu sediul social in Timisoara, Bulevardul General Ion Dragalina, Nr. 27, Et.2, cam 10; inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J35/678/2021 avand Cod Unic de Inregistrare 43754776.

2. Norme generale

2.1 Daca alegeti sa utilizati siteul, veti fi de acord sa respectati toti termenii si conditiile prezentate in acesta sectiune.

2.2 Este posibil sa modificam, adaugam sau sa eliminam in orice moment portiuni ale acestei Sectiuni, care vor intra in vigoare imediat dupa publicare. Este responsabilitatea dumneavoastra de a revizui aceasta Sectiune inainte de fiecare utilizare a aplicatiei, iar prin continuarea utilizarii sunteti de acord cu orice modificari.

2.3. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii, ori a oricarei prevederi din acestea, astfel cum acestea sunt formulate in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea si utilizarea site-ului. Nu recomandam utilizarea siteului de catre persoanele care nu sunt de acord cu aceasta Sectiune, continuarea utilizarii acesteia, reprezentand acceptarea implicita a Termenilor si Conditiilor descrise.

2.4. Vizualizeaza Sectiunea ‘Politica de Confidentialitate’ de mai jos, pentru detalii suplimentare cu privire la colectarea, stocarea si procesarea datelor cu caracter personal, precum si utilizarea acestora in scopuri de marketing.

3. Proprietate intelectuala: drepturi de autor - utilizarea continutului site-ului si marca inregistrata.

3.1. Drepturi de autor - utilizarea continutului siteului Juniors.ro

3.1.2. Continutul Siteului este destinat utilizarii personale, necomerciale. Toate materialele publicate (inclusiv, dar fara a se limita la articole, fotografii, imagini, ilustratii, clipuri audio si clipuri video cunoscute si sub numele de ‘Continut’) sunt protejate prin drepturi de autor, cum prevede legea drepturilor de autor in aplicabilitate. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile prezentate in acesta sectiune.

3.1.3 Site-ul “Juniors.ro” functioneaza sub forma unui agregator de oferte de munca, care are ca scop promovarea joburilor specifice domeniului IT. Drepturile de autor asupra materialelor publicate apartin in totalitate Companiilor care recruteaza.

3.1.4 In cazul in care continutul site-ului este preluat de Administratorul Site-ului de la alti producatori/emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.

3.1.5. Copierea sau stocarea Continutului pentru alte scopuri decat cele personale este interzisa.

3.1.6 Utilizatorului nu ii este permisa distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui element continut de mai sus in orice alt context decat cel original intentionat de siteul “juniors.ro”, includerea oricarui element de continut in afara siteului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor asupra elementelor de continut precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea elementelor de continut, decat cu acordul scris expres al CERTIPRIME SRL sau al detinatorului marcii.

4. Trimiteri catre alte website-uri, platforme si retele de socializare

4.1 Siteul contine trimiteri (link-uri) catre website-uri terte, platforme de socializare terte sau care alte pagini web inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

4.2 Administratorul site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul siteului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul siteului “juniors.ro”.

4.3 In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

5. Responsabilitatea utilizatorului

5.1 In cazul in care utilizatorul continua sa utilizeze siteul in scopuri personale asa cum este descris la inceputul acestei sectiuni, acesta este implicit de acord cu termenii si conditiile prezentate. Utilizatorul isi asuma responsabilitatea cu privire la a modalitatea prin care interactioneaza cu siteul. Este interzisa folosirea siteului in moduri necorespunzatoare cu legislatia aflata in vigoare pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea.

6. Modificari ale siteului

6.1 Putem modifica, suspenda sau intrerupe orice aspect al siteului in orice moment, inclusiv disponibilitatea oricarei functii, baze de date sau continut de servicii. De asemenea, este posibil sa impunem limite anumitor caracteristici si servicii sau sa va restrictionam accesul la parti sau la intreaga aplicatie, fara notificare sau raspundere.

7. Furnizarea datelor cu caracter personal prin intermediul aplicatiei si confidentialitatea acestora

7.1 Va rugam, consultati Sectiunea ‘Politica de Confidentialitate’ pentru mai multe informatii. Va recomandam sa ne contactati cu incredere in cazul in care va sunt necesare mai multe informatii cu privire la aspecte legate de securitatea si confidentialitatea datelor dumnevoastra.

8. Limitarea raspunderii sau exonorarea de raspundere

8.1 CERTIPRIME SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul siteului, respectiv pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii platformei. Cu toate acestea, CERTIPRIME SRL va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si maniera profesionista in care vor fi furnizate informatiile in site, pentru a dobandi si mentine increderea Utilizatorilor. In acest sens, CERTIPRIME SRL va incerca sa corecteze in cel mai scurt timp posibil erorile si omisiunile semnalate.

8.2 Administratorul nu ofera niciun fel de garantii pentru continutul siteului si in nicio situatie nu poate fi tinut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti/secvente/pagini de pe site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului prezent in site. Nu vom raspunde pentru niciun fel de pierderi si / sau daune rezultate din utilizarea acestui site sau a oricarui alt site spre care se ofera un link si / sau de utilizarea informatiilor prezentate pe site sau pe orice alt site/pagina web catre care se face trimiterea.

8.3 Informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt oferite cu buna-credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din ofertele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, rugam Utilizatorii sa ne contacteze la adresa de email contact@juniors.ro, pentru a putea lua masurile ce se impun. Totodată, Utilizatorii trebuie sa aibă in vedere faptul ca informatia prezentata poate include eventuale informatii inexacte (de ex.: date de ordin tehnic sau erori de tastat). Administratorul site-ului va face toate diligentele necesare pentru a corecta in cel mai scurt timp posibil aceste aspecte.

8.4 Desi obiectivul nostru este de a va transmite informatii actualizate si exacte, nu putem garanta ca prezentele informatii publicate nu contin erori, cu toate ca vom depune toate diligentele pentru remedierea acestora. In acest sens, Societatea noastra nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun fel de daune produse utilizatorului aplicatiei.

9. Politica de Cookie-uri

9.1. Cookie-uri - norme generale si definitii
9.2.1 Cookie-urile sunt mici fisiere text care sunt stocate in browser sau pe hard disk-ul dispozitivului dumneavoastra mobil, atunci cand vizitati o pagina web sau o aplicatie. Utilitatea cookie-urilor este bidirectionala: in primul rand, cookie-urile au rolul de a facilita navigarea utilizatorilor pe Site/Aplicatie din punct de vedere al preferintelor utilizatorului, iar in al doilea rand, cookie-urile, prin intermediul informatiilor pe care le aduna despre utilizatori, sunt utile administratorilor Site-ului/Aplicatiei pentru ca acestia din urma sa eficientizeze utilizarea Aplicatiei si sa creeze publicitate online in raport cu preferintele utilizatorului.

9.2.2. Exista diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri provin direct de pe Site iar altele provin de la terti, care plaseaza cookie-uri pe Site-ul nostru, si anume: Google Analytics, Google AdWords, Facebook (Facebook Pixel), Hotjar si PureChat.

9.2.3. Cookie-urile pot fi stocate pentru diferite perioade de timp in browser sau pe dispozitiv. Cookie-urile de sesiune sunt sterse de pe computer sau dispozitiv cand inchideti browserul web. Cookie-urile persistente vor ramane stocate pe computer sau pe dispozitiv pana cand vor fi sterse sau pana cand vor ajunge la data de expirare.

9.3. Dezactivarea Cookie-urilor
Puteti sa controlati si / sau sa stergeti cookie-urile, dupa cum doriti - pentru detalii, consultati http:// www.aboutcookies.org/. Puteti sterge toate modulele cookie care sunt deja pe dispozitivul dvs. si puteti seta cele mai multe browsere pentru a impiedica plasarea acestora. Daca faceti acest lucru, este posibil să fiti nevoiti sa reglati manual unele preferinte de fiecare data cand vizitati aplicatia sau linkurile externe, iar unele servicii si functionalitati ar putea sa nu functioneze.

9.3.1. Dezactivare Cookie-uri browser
Prin intermediul browser-ului utilizat, puteti alege daca doriti sau nu sa acceptati Cookie-uri. De altfel, din sectiunea de ‘Setari’ a browser-ului puteti sterge Cookie-uri. Refuzul de a accepta Cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

• Activare/ dezactivare Cookie-uri - Google Chrome
• Activare/ dezactivare Cookie-uri - Internet Explorer
• Activare/ dezactivare Cookie-uri - Safari
• Activare/ dezactivare Cookie-uri - Mozilla Firefox

9.3.2. Dezactivare Cookie-uri terti
Pentru dezactivarea cookie-urilor ce provin de la terti, va recomandam sa consultati Politica de Cookie-uri prezenta pe site-urile tertilor.

9.3.3 Cookie-uri utilizate pe site Google Analytics Categorie: Analiza Scop: Web analytics Politici: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html , https://support.google.com/analytics/answer/6004245 Google AdWords Categorie: Publicitate Scop: Remarketing Politici: https://policies.google.com/privacy , https://policies.google.com/technologies/ads Facebook Categorie: Publicitate Scop: Remarketing Politici: https://www.facebook.com/privacy/explanation Hotjar Categorie: Analiză Scop: Web analytics Politici: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

10. Marca inregistrata.

"Juniors" este marca inregistrata.

II. Politica de Confidentialitate

Va invitam sa regasiti in aceasta Sectiune, informatii cu privire la modalitatile prin care SC CERTIPRIME SRL, inregistreaza, stocheaza, prelucreaza si protejeaza datele/ informatiile transmise de dumneavoastra prin intermediul vizitarii si utilizarii site-ului, dar si informatiile transmise la libera alegere prin email, telefonic sau fizic (verbal) in scopul achizitionarii sau accesarii Serviciilor prezentate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, precum si a Regulamentul General de Protectie a Datelor (UE 2016/ 679), care a intrat in vigoare in data de 25 mai 2016.

1. Norme generale

Datele furnizate/ inregistrare in contextul definit anterior sunt importante. Aceste informatii ne ajuta sa imbunatatim experienta dumneavoastra. Datele furnizate/ inregistrate pot fi de natura nepersonala, de exemplu tipul de browser pe care-l utilizezi, momentul accesarii aplicatiei sau sistemul de operare utilizat, precum si locatia, durata unei sesiuni(prin sesiune facem referire la durata de timp inregistrata din momentul accesarii aplicatiei pana la parasirea acestuia). Informatiile transmise de vizitator/ utilizator prin intermediul formularelor din aplicatie - formulare de contact, formulare de inregistrare eveniment sau formularul de Abonare la Newsletter, pot fi catalogate drept date cu caracter personal, iar acestea sunt stocate intr-o baza de date securizata. Aceste date pot fi catalogate drept date cu caracter personal pentru ca ne permit identificarea persoanei care a initiat comunicarea (prin nume, numar de telefon, adresa de email si altele dupa caz). In functie de obiectivele personale, dumneavoastra alegeti sa furnizati aceste date in scopuri de informare cu privire la Serviciile Certiprime SRL sau achizitionare a Serviciilor Certiprime SRL.

2. Date cu caracter nepersonal

Datele cu caracter nepersonal, sunt acele informatii care nu permit identificarea persoanelor in mod direct in momentul interactiunii cu aplicatia, dar si in alte contexte.

2.1. Colectarea datelor cu caracter nepersonal

Aceste date pot fi inregistrate automat, in momentul accesarii site-ului. Aceste informatii sunt colectate prin Servicii furnizate de terti. Mai multe detalii se regasesc in sectiunea dedicata Politicii de Cookie-uri.

2.2. Prelucrarea datelor cu caracter nepersonal

Datele cu caracter nepersonal pot fi prelucrare in urmatoare circumstante: Marketing si studii de piata, promovare, comunicarea ofertelor generale si personalizate, mesajelor publicitare generale si personalizate direct sau prin intermediul tertilor. Emitere de rapoarte statistice si specifice de marketing.

2.3. Drepturile dumneavoastra

Mai multe detalii se regasesc in sectiunea dedicata Politicii de Cookie-uri.

3. Date cu caracter personal

Colectarea datelor cu caracter personal, precum si prelucrarea acestor date, este realizata cu acordul dumneavoastra, daca aceste date au transmise direct, din proprie initiativa sau indirect prin completarea formularelor prezente in aplicatie. Datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate in scopurile mentionate mai jos cu respectarea prevederilor legale, masurilor de securitate si confidentialitate.

3.1. Colectarea datelor cu caracter personal

In momentul in care alegeti sa interactionati cu siteul Juniors.ro in scopul vizualiarii /accesarii continutului sau solicitarii de informaii extra, anumite date cu caracter personal vor fi solicitate prin intermediul formularul aferent actiunii pe care doriti sa o intreprindeti. Mai jos se regasesc situatiile in care vizitatorii/ utilizatorii pot transmite date cu caracter personal:

• Completarea formularului de abonare Newsletter - Nume, prenume si adresa de email - pentru transmitere de mesaje promotionale, noutati si alte materiale ce pot fi de interes consumatorului.

• Completarea formularului de contact - Nume, prenume, adresa de email si numar de telefon. Pentru ca procesul de comunicare sa fie bidirectional, aceste date for fi utilizate in scopuri de comunicare.

• Transmiterea de informatii catre CERTIPRIME SRL pentru completarea Serviciilor prezentate in aplicatie

3.2. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate in urmatoarele circumstante:
• Furnizarea Serviciilor oferite de site
• Comunicarea cu vizitatorii/ utilizatorii siteului prin diverse mijloace (email, telefon, etc)
• Marketing si studii de piata, promovare, comunicarea ofertelor generale si personalizate, mesajelor publicitare generale si personalizate direct sau prin intermediul tertilor (MailChimp, ActiveCampaign)
• Gestionarea relatiilor cu clientii si/ sau potentialii clienti (transmiterea de oferte in raport cu Serviciile solicitate)
• Arhivare si stocare
• Emitere de rapoarte statistice si specifice de marketing
• Solutionarea disputelor si litigiilor

3.3. Stocarea si retentia datelor cu caracter personal si securitatea acestora

Datele cu caracter personal sunt stocate intr-o baza de date securizata conform prevederilor legislative in vigoare. Mentinem informatiile personale atata timp cat este necesar sau permis in raport cu scopul pentru care aceste date au fost transmise initial. Perioada de retentie se stabileste in functie de durata contractuala, obligativitatea legala la care suntem supusi in momentul inregistrarii contractelor si alte dispozitii juridice. Pentru a preveni accesul neautorizat, a mentine acuratetea datelor si a asigura utilizarea adecvata a informatiilor, am pus in aplicare controale fizice, tehnice si administrative rezonabile din punct de vedere comercial pentru a proteja informatiile. Retineti ca nicio metoda de transmitere pe internet sau o metoda de stocare electronica nu este 100% sigura. CERTIPRIME SRL poate dezvalui informatii cu caracter personal sau cu potential caracter personal numai acelor terti care trebuie sa cunoasca acele informatii in scopul prelucrarii acestora sau prestarii Serviciilor, sau in contextul prevederilor legale pentru rezolvarea litigiilor, disputelor sau la cerinta instantelor judecatoresti/ guvernamentale. CERTIPRIME SRL nu va vinde si nu va inchiria sub nicio forma date cu caracter personal sau cu posibil caracter personal.

3.4. Drepturile dumneavoastra

Daca doriti sa solicitati, sa accesati, sa corectati/ rectificati sau restrictionati/ stergeti informatiile personale transmise initial ne puteti contacta la adresa de email contact@juniors.ro Puteti alege sa nu primiti mesaje comerciale prin email urmand instructiunile de dezabonare din email sau ne puteti contacta la adresa de email contact@juniors.ro.

In solicitarea dumneavoastra va rugam sa precizati informatia si actiunea pe care doriti sa o implementam in raport cu datele dumneavoastra. Pentru protectia dumneavoastra vom actiona doar asupra datelor personale asociate adresei de email de pe care s-a efectuat solicitarea. Vom raspunde solicitarii dumneavoastra in conformitate cu legislatia in vigoare. Retineti ca este posibil sa fie necesar sa pastram anumite informatii in scopuri de evidenta. Anumite date transmise pot constitui elemente determinante pentru accesarea Serviciilor si derularea in conditii legale a activitatii contractuale.

Este posibil sa modificam, adaugam sau sa eliminam in orice moment portiuni ale acestei Sectiuni, care vor intra in vigoare imediat dupa publicare. Este responsabilitatea dumneavoastra de a revizui aceasta Sectiune inainte de fiecare interactiune cu aplicatia.